James Remar

7 film på Netflix

Dexter
Dexter (2013)

Om dagen er den godmodige Dexter blodstænksanalytiker for politiet i Miami, men om natten er han en seriemorder, der kun går efter andre mordere.

Django Unchained
Django Unchained (2012)

En frigivet slave, Django, og en tysk dusørjæger rejser tværs over USA for at befri Djangos kone fra en sadistisk plantageejer. (165 min)

Miraklet på Manhattan
Miraklet på Manhattan (1994)

Seks-årige Susan tror ikke på julemanden, men da en rar ældre mand ansættes som julemand i stormagasinet, er der alligevel noget sært ved ham. (114 min)

Set Up
Set Up (2011)

Et diamantkup går helt galt, og gruppen af venner, der prøvede at finde genvejen til rigdom, må nu i stedet kæmpe for overlevelse. (84 min)

The Girl Next Door
The Girl Next Door (2004)

Den ambitiøse gymnasieelev Matthew falder for sin lækre nabo, men hans strålende fremtid kommer i fare, da det viser sig, at hun er tidligere pornostjerne. (110 min)

The Saint
The Saint (2017)

Mestertyven Simon Templar, der også er kendt som Helgenen, bliver ansat af en rig bankmand til at finde hans bortførte datter, men ikke alt er, hvad det ser ud til. (92 min)

USS Indianapolis: Men of Courage
USS Indianapolis: Men of Courage (2016)

Under 2. verdenskrig strander en amerikansk besætning i Det Filippinske Hav. Her står de over for alvorlig mangel på forsyninger og en lang række hajangreb. (130 min)